Expositie fotoclub ZZZoom Eersel

zooommm

 

Fotoclub Zzzoom nodigt uit……

Hoewel we niet eens meer weten welke editie het is, kunt u allen op vrijdag 20, zaterdag 21, en zondag 22 november weer opnieuw gaan genieten van onze foto-expositie 2015.

 Fotoclub Zzzoom start vrijdag 20 november met een lezing gegeven door

natuurfotograaf Andrew George. 

Hij zal als start van de expositie een presentatie verzorgen waar zeker een aantal zeer fraaie foto’s te zien zullen zijn. 

De lezing begint om 19.00 uur in de foyer van cultureel centrum “de Muzenval”, waarna u in de gelegenheid wordt gesteld om de expositie te bewonderen in de grote zaal van het theater.

 Ieder jaar worden onze leden rond de maand oktober een ietwat nerveus…. welke foto’s komen in aanmerking als “beste”, en welke gaan we daarvan exposeren? (onze leden zijn volkomen vrij om uit hun eigen portfolio de voor hen uitspringende foto’s te kiezen, zonder bemoeienis door derden)

Wat je dan krijgt is een beetje het “Sinterklaas-gevoel”…  maar dan voor volwassenen.  

Een vaststaand feit is dat eenieder elk jaar “groeit”.

 Dat maakt de keuze voor de expo-foto’s natuurlijk niet makkelijker maar is wel een garantie voor veel variatie en kwaliteit…. en als we zelfkritiek in konden lijsten, kwamen we echt ruimte tekort.

Dit alles maakt fotoclub Zzzoom tot een eensgezinde “ familie”… luisterend naar elkaars tips en tricks om zo betere en meer boeiende foto’s te kunnen maken.

 Ook dit jaar bieden de leden van fotoclub Zzzoom u weer een bijzondere kijk op fotografie.

Bent u benieuwd en net zo zenuwachtig als wij,…kom naar de opening op vrijdag 20 november vanaf 19.00 uur, waar u onder het genot van een hapje en drankje onze foto’s kunt beoordelen. 

Op zaterdag 21, en zondag 22 november, bent u ook welkom van 12.00 tot 16.00 uur.

 Neem gerust uw camera mee, want er is ook genoeg om te fotograferen.

Met vriendelijke groet,

 Fotoclub Zzzoom.