Expositie Fotoclub De FotoSchouw 25 en 26-3

In het weekend van 25 en 26 maart 2017 organiseert Fotoclub De FotoSchouw haar jaarlijkse (gratis) expositie in buurthuis ’t Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven.
Op beide dagen zijn tussen 12.00 en 17.00 uur de beste foto’s van onze leden over zeer uiteenlopende onderwerpen te zien.
Met in totaal 150 foto’s en twee series audiovisuele presentaties van elk een half uur, heeft de expositie zoveel te bieden dat je er gemakkelijk meerdere uren door kunt brengen.

Nieuw in 2017
In het afgelopen jaar zijn onze leden uitgedaagd om een aantal thema’s naar eigen inzicht in beeld te brengen.
Juist dat eigen inzicht leidt tot een grote verscheidenheid in foto’s over hetzelfde onderwerp.
De thema’s dit jaar zijn: Angst, Dromerig, Minimalisme, Herhaling, In de plooi en Op Locatie.

Fotoketting
Een ”Fotoketting” is een opeenvolging van foto’s, waarbij iedere foto een relatie heeft met de voorafgaande foto. Zo ontstaat een serie foto’s, met vaak onverwachte wendingen door de persoonlijke interpretatie van de fotograaf.
Ook dit jaar zijn er twee verschillende fotokettingen, die beiden dezelfde foto als startpunt hebben.

Vrij werk
In de grote zaal tonen onze leden zoals altijd de beste foto’s uit hun vrije werk. Deze zijn ook dit jaar weer van hoge kwaliteit.

De FotoSchouw is een club van ca. 40 enthousiaste amateurfotografen van 50 jaar en ouder die wekelijks bijeenkomen om hun fotoprestaties te bespreken. Er is in ruim 35 jaar een schat aan ervaring opgebouwd, die zich weerspiegelt in de expositie.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, en Buurthuis ´t Slot is met openbaar vervoer vanuit station Eindhoven bereikbaar met buslijnen 16, 18, 19 en 319.