Expositie Fotoclub Bernheze

Zondag 14 mei a.s. presenteren leden van Fotoclub Bernheze voor de dertiende keer hun werk in Natuurtheater de Kersouwe. De officiële opening van de openluchtexpositie gebeurt door een ware ‘mystery-guest’ , om 10.30 uur in het kleine theater.
Bezoekers kunnen tot 17.00 uur gratis een bezoek brengen, en omdat het Moederdag is, zetten we alle moeders in het zonnetje.

Rode draad

Langs het hoofdpad van het theater presenteren we – zoals elk jaar – de rode draad foto’s. Voor de rode draad- opdracht fotografeert elk lid op eigen, creatieve wijze hetzelfde voorwerp. Het voorwerp van dit jaar: miniatuur-poppetjes.

Kettingfoto

In het kleine amfitheater presenteren we een ketting van 54 foto’s. Voor deze kettingfoto-opdracht kreeg elk lid een woord door uit de foto van een andere fotograaf. Vervolgens ging hij zelf ook aan de slag met dit woord en gaf een ander woord uit zijn foto door aan de fotograaf na hem. Zo vormen de woorden als het ware de schakels in de ketting.

Boekenomslag

Een van de opdrachten dit jaar was het maken van een omslagfoto voor het boek “Liefde en Schaduw” van Isabel Allende. Zeer gevarieerde omslagen waren het resultaat, u kunt ze bewonderen in de kiosk bij de kantine.

 Opdrachten en vrij werk

In het grote amfitheater en in het overige deel van het bos presenteren leden foto’s die voor andere opdrachten zijn gemaakt. En natuurlijk is er volop vrij werk van de fotografen te bezichtigen.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 14 mei naar Natuurtheater de Kersouwe, kijk en geniet van heel veel mooie foto’s.

Meer informatie
Geopend van 10.00 – 17.00 uur, toegang gratis.
Locatie: Natuurtheater de Kersouwe, Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk
Voor de route, www.kersouwe.nl
Voor meer informatie over Fotoclub Bernheze, www.fcbernheze.nl