Drie dagen “De natuur in beeld” 19 tem 21 jan.

In het weekend van 19, 20 en 21 januari 2018 zal er door Fotogroep “De Vriendschap” in Olland in de Loop’r een foto expositie worden gehouden.
Het thema van de foto expositie is “De natuur in beeld”.
Op de circa 70 foto’s die er hangen, zijn op verschillende manieren onderwerpen uit de natuur afgebeeld. Bijvoorbeeld opnamen van een landschap, (macro) opnamen van vogels, vlinders en/of andere dieren.
Foto’s die hier in de buurt gemaakt zijn, maar ook foto’s uit verre landen.

Er is meer te zien! Tijdens de expositie wordt er namelijk ook nog een slideshow gepresenteerd waarbij natuurfoto’s worden getoond die door onze leden gemaakt zijn.
Op een 2e scherm in de bar draait een PowerPoint presentatie waarop o.a. de foto’s van de expositie 2017 worden getoond.
Om de expositie voor de jeugd aantrekkelijker te maken, organiseren we voor hen een fotozoektocht waarmee een leuk prijsje te winnen is.
Daarnaast maakt u voor slechts één euro per lot kans op het winnen van de foto die u het meest aanspreekt. U mag meerdere loten kopen.
Op zondag 17.00 uur zullen 3 loten worden getrokken. De winnaars zullen door ons daarna z.s.m. worden benaderd.

 

Op vrijdag 19 januari is de expositie te bezoeken van 19.00 tot 22.00 uur; op zaterdag 20 januari van 11.00 – 18.00 uur en op zondag 21 januari van 11.00 tot 17.00 uur.
Ontmoetingscentrum De Loop’r is een uitstekende plek voor een expositie als deze.
In de ruime bar kunt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten over de expositie. Het bezoeken van de expositie is gratis!
Hopelijk tot ziens! Organisatie expositie Fotogroep “De Vriendschap”

Klik op affiche voor meer info…