2e editie Foto Online in samenwerking met BredaPhoto

Contact met BredaPhoto heeft er toe geleid dat wij de 2e editie van FOL (1 mei tot 1 aug 2018) het thema van BredaPhoto meegeven.
Dat thema luidt: to infinity and beyond.
Jurering zal plaats vinden samen met de organisatie van BredaPhoto en in het amateurweekend van 22 en 23 sept 2018 worden de winnaars bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats.

“Voorbij het einde” vergt fantasie ! Als ik de folder van het BredaPhoto international photo festival bekijk pluk ik daar de highlights uit waar onze leden iets aan kunnen hebben: Technologische vooruitgang: robotica, ziekte bestrijding, werken tegen veroudering, steeds meer kwalen kunnen verholpen worden en hoe oud kunnen we worden ?

Slimmer wordende computers, oplossingen voor klimaatverandering en hoe zou je in beeld kunnen brengen dat de mens de belangrijkste oorzaak is van veranderingen op aarde die na enkele millennia de boel flink heeft verbouwd.

Bestaat de toekomst uit louter vooruitgang of openen we een doos van Pandora ? Robots die banen doen verdwijnen of terroristen die knutselen met genetisch materiaal.

Fotografie is het medium om in beeld te brengen hoe technologische vooruitgang onze wereld ingrijpend verandert.

Fotografen kunnen de gevaren en de kansen tonen waar we nu voor staan.

Klik HIER voor het reglement..

Rob ’s-Gravendijk
Coördinator Foto Online